Geen account? Registreer hier
artikelen

Maatwerk & Specialiteiten

Specialiteiten en maatwerk                                                Voorbeelden

 

Sinds zijn oprichting meer dan 40 jaar geleden, heeft Solide een indrukwekkende productkennis en expertise opgebouwd in aluminium klimmaterialen voor de professionele eindgebruiker. Om maatwerk en speciale uitvoeringen efficiënt te kunnen fabriceren is deze gespecialiseerde ervaring een absolute vereiste.

Binnen de aluminium constructies op maat worden 2 categorieën onderscheiden: 

•  De specifieke specialiteiten die volledig op maat conform de vereisten en wensen van de eindgebruiker dienen afgestemd te worden. Het zijn meestal omvangrijke en complexe constructies. Deze uitvoeringen worden door de gebruiker in detail met ons besproken.

 •  De meer gestandaardiseerde specialiteiten waaronder vaste trappen en onderhoudsplatformen. Deze types worden regelmatig besteld en verschillen meestal enkel qua afmetingen. Een brede waaier van uitvoeringen kan hier aangeboden worden waarbij de verschillende afmetingen (hoogte, lengte, breedte, diepte of andere) kunnen aangepast worden.

 Bij het vervaardigen van speciale constructies dienen, zoals steeds, de geldende wettelijke veiligheidsmaatregelen nageleefd te worden. In eerste instantie bespreekt de gebruiker de karakteristieken van de bestelde speciale constructie met Rotgers klimmaterialen. Een speciaal opgeleid en ervaren Solide team zorgt er daarna voor dat de afgeleverde producten volledig beantwoorden aan de wensen van de klant.

Zoals voor alle andere producten, staan de medewerkers van Solide ook hier garant voor kwaliteitswerk, dag na dag en uitvoering na uitvoering. Rotgers klimmaterialen weet dat specialiteiten een bijzondere aandacht vragen en daarom kunt u met uw vragen bij Rotgers klimmaterialen terecht.

Tevreden klanten hebben en behouden is wat we eensgezind, zowel Rotgers klimmaterialen als Solide zelf, als belangrijkste objectief gesteld hebben, vroeger, nu en voor de toekomst.